‘De projectmanager van IQ support heeft onze wensen en eisen uitstekend vertaald! Onze beveiligingsloge is hierdoor weer helemaal up-to-date. Het gehele proces is uitstekend verlopen dankzij heldere communicatie en een goed afgestemde planning.’

Asset Protection Manager Shell Real Estate

Vertrekpunt
De beveiligingsloge was sterk verouderd en voldeed niet meer aan de gestelde ARBO eisen. Daarnaast werkte de beveiligingssystemen als losse systemen die allen een aparte bediening vereiste.

Aanpak
De projectmanager van IQ support is van start gegaan door een inventarisatie te maken van de knelpunten en wensen van Shell Real Estate en haar stakeholders, waaronder G4S en Stork GLT. Dit gecombineerd met de eisen die hieraan worden gesteld is het meest optimale (ergonomische) ontwerp in overleg met de opdrachtgever tot stand gekomen. Hierna kon de selectie van aannemers beginnen.

Tijdens het ombouwen van de beveiligingsloge is er een alternatieve loge ingericht die tijdens de verbouwing 24/7 functioneel was. Hierdoor heeft het beveiligingsteam geen hinder ondervonden tijdens de verbouwing.

Resultaat
Asset protection van NAM heeft na de verbouwing een beveiligingsloge die geheel voldoet aan de eisen en wensen. In de beveiligingsloge heeft het beveiligingsteam een volledig ergonomische werkplek. Het project is helder gemanaged en heeft minimale overlast bezorgd voor betrokken partijen.

De verschillende beveiligingsystemen zijn niet meer losstaand waardoor met slechts één muis en toetsenbord alle  beveiligingssysteem efficiënt en effectief kunnen worden bediend. Bijkomend voordeel is dat dit een cleandesk creëert.

Wilt u net als Shell Real Estate een helder gemanaged project met top resultaat?

Neem contact met ons op!