Een goed gemanaged gebouwdossier geeft volledig in-en overzicht in alle gebouwgegevens. Gebouwinformatie is opgeslagen op één centrale plek. Het is actueel, integer en snel beschikbaar. Alle betrokken partijen maken gebruik van deze zelfde informatiebron. Geen miscommunicatie, tijds- of informatieverlies.

Gebouwinformatie is het hart van de vastgoedorganisatie en de start van vastgoedbeheerprocessen, aanbestedingen en projecten.

…meer dan alleen tekeningenbeheer
Een gebouwdossier is meer dan alleen tekeningenbeheer. Het is een verzameling van alle benodigde documenten die te maken hebben met uw gebouw en het beheer ervan:

assets, bouwkundig, elektrotechnisch, werktuigbouwkundig ontwerp (as built), ruimte gegevens, onderhoudsstatus, wet- en regelgeving, garanties, handleidingen, energieverbruik, contracten, inspectierapporten, handleidingen, garantiebewijzen, etc.

Steeds meer organisaties realiseren zich dat het beheer van gebouwinformatie goed geregeld moet zijn.

Toch blijft het vaak lastig omdat het meer dan eens blijft liggen.

In- en overzicht
Een goed gebouwdossier vraagt om aandacht. Maar voor het continu toetsten, digitaliseren en optimaliseren van het gebouwdossier is vaak niet veel tijd.

Wij houden de controle op uw gebouwgegevens en toetsen de kwaliteit voortdurend. Inname en uitgifte van documenten gaat volledig digitaal en centraal. Hiermee is voor alle betrokkenen informatie te allen tijde beschikbaar. Wij zorgen voor blijvend in- en overzicht.

Wij kunnen ontzorgen in de volledige implementatie en beheer van het gebouwdossier of delen daarvan.

Start van BIM
Wat ons betreft is dit een vorm van BIM: één plek waar alle gegevens centraal staan. Maar BIM kent nog vele vormen waarin 3- en 4D ook een grote rol spelen, dit een is een mooie aanzet daartoe.

Zo houdt u grip op vastgoed.

Meer weten? Neem contact met ons op.