Projecten gaan veelal gepaard met risico’s en belangen. Een goed gemanaged project verloopt beheerst en middels heldere uitgezette communicatielijnen. Daarnaast wordt het opgeleverd volgens planning en binnen budget. Bij ons zijn dit vanzelfsprekendheden.

Controle
Onze projectmanagers hebben jarenlang ervaring in vastgoed en gebouwgebonden techniek, van maatschappelijk zoals gemeentes tot commercieel zoals datacenters. Zij doorzien goed de essentie en impact in deze context.

Onze projectmanagers toetsen en bewaken continu de uitvoering van het project aan uw doelstellingen. Afwijken doen we gecontroleerd, weloverwogen en altijd in overleg met u als klant. Wij bieden u tijd, ruimte en advies om de juiste koers te bepalen.

Wij betrekken stakeholders en managen ieders verwachting. Zo weet iedereen waar hij aan toe is. Maar vooral nemen wij de rol van projectmanager serieus en voelen wij ons verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Dit is dan ook vaak de reden waarom onze projectmanagers worden teruggevraagd door opdrachtgevers. De accenten en de context van onze projecten lopen uiteen, bijvoorbeeld:

  • Het managen van een technisch risicovol project binnen een live-omgeving van een datacenter.
  • Greenfield ontwerpen en ontwikkelen van een nieuw innovatief datacenter.
  • Een last minute opdracht waarin een vastgelopen bouwproject moest worden vlotgetrokken met vele betrokken stakeholders en een naderende deadline.
  • Het managen van een vijfjarig duurzaamheids-investeringsproject.

Nachtrust
Zo waarborgen wij een kwalitatief eindresultaat. Of zoals één van onze klanten zei ‘nachtrust’. Daar gaat het om.

Meer weten? Neem contact met ons op.